Ons aanbod

Wave gordijnen

Flexibele lichtregeling. Sfeer & Privacy. Trendy.
Wavegordijnen of golfgordijnen zijn goed te herkennen aan een mooi gelijkmatige golfplooi aan de bovenkant. Deze golven zijn zo regelmatig doordat de gordijnen worden opgehangen aan een koord van waverunners, met een gelijke afstand tussen de runners van 8 ( of 6 centimeter ), dit vertaalt zich in een golf van 12 tot 16 cm afhankelijk van de runnerafstand .

Voor de confectie van wavegordijnen vertrekt men steeds met kamerhoge stoffen met een hoogte van ca 280-320 cm , op deze manier zijn er geen verticale naden zichtbaar in de gordijn. Alleen als de gordijn hoger moet worden dan de stof, zullen er naden in komen .

Zaakvoerster Diane toont U graag de zeer grote collectie kamerhoge stoffen van topmerken in de showroom van “Interieur Piece Unique” Ze stelt de juiste stoffen voor, dit naar uw wensen dit kan gaan van: transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Dit in de laatste nieuwe hedendaagse kleuren en texturen.

Een wavegordijn wordt zorgvuldig opgemeten ter plaatse door ons zelf, vervolgens wordt in ons eigen atelier alles met de beste zorgen geconfectioneerd en door onze eigen plaatsingsdienst geplaatst steeds onder supervisie van de zaakvoerder zoals besproken met de klant.

Voor de gordijnrails dewelke gebruikt worden bij een wavegordijnen werken we met de kwaliteitsmerken :  “ Decoline “ made in Limburg .

Interstil en Silent Gliss “ made in Germany.

Bedieningen : Manueel, koordbediend,afstandsbediening,Demotica, Tablet & Smartphone via een “app” ,met 5 jaar garantie op Somfy motoren.

 Interieur Piece Unique te Hasselt verdeelt de volgende stofmerken :

Jab,Chivasso,Carlucci ,Wind,Villa Nova,Romo,Christian Fischbacher, Camengo,Casamance,Baumann,Oer,Vescom,De ploegeuwe tekst

Wil je graag een vrijblijvend offerte of advies op maat?

Interieur Pièce Unique bvba

Salvatorstraat 22
3500 Hasselt
 
+32 0474 40 36 14

Openingsuren

Maandag ,Dinsdag en Zondag gesloten
Woensdag t.e.m. Vrijdag: 10.00 - 12.00  &  14.00 - 17.30
Donderdag : 14.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Op afspraak mogelijk