Ons aanbod

Paneelgordijnen

Een oase van rust in uw interieur.

Paneelgordijnen kennen we ook onder de naam Japanse panelen.

 

Paneelgordijnen zijn eveneens ideaal voor zeer brede ramen. Doordat u deze breedte opsplitst in verschillende delen, heeft de breedte van het raam geen invloed op het hanggedrag van het textiel dat gebruikt wordt voor de panelen.

Een paneelgordijn bestaat uit een metalen profiel met meerdere sporen. Per spoor wordt er een loopwagen voorzien waarop de stof met velcro bevestigd wordt. Voor de bediening kan u kiezen uit een trekstang of een koord.

Uit een zeer grote stofkeuze zijn er verschillende kleuren en texturen mogelijk ,van transparant tot verduisterend uit de collectie stoffen van
“ Interieur Piece Unique “,zaakvoerster Diane zal U begeleiden de juiste keuze te maken in onze showroom te Hasselt

Het moderne doch tijdloze uitzicht van Japanse panelen maakt ze een ideale lange termijn keuze voor uw interieur. In combinatie met bijvoorbeeld overgordijnen heeft u een functionele raamdecoratie die u een warm en huiselijk gevoel zullen geven.

Elke paneelgordijn wordt zorgvuldig opgemeten en de paneelverdeling ter plaatse besproken met de klant.Vervolgens wordt in ons eigen atelier alles met de beste zorgen geconfectioneerd en door een eigen plaatsingsdienst vervolgens zorgvuldig geplaatst steeds onder supervisie van de zaakvoerder.

 

Voor de hardware van de paneltracksysteem werken we met het kwaliteitsmerk  “ Decoline “ made in Limburg.

Het merk “ Silent Gliss “ waar Piece Unique premium dealer is voor Limburg  biedt de mogelijkheid met het “ Flex- systeem “ gebogen of een ronde paneelgordijnen aan te bieden. Door gebruik te maken van dit systeem creëert men een zeer unieke en exclusieve ruimte.

Bedieningen : manueel d.m.v. trekstang of koordbediening

 Interieur Piece Unique te Hasselt verdeelt de volgende stofmerken :

Silent Gliss Jab,Chivasso,Carlucci ,Wind,Villa Nova,Romo,Christian Fischbacher, Camengo,Casamance,Baumann,Oer,Vescom,De ploeg, 

Wil je graag een vrijblijvend offerte of advies op maat?

Interieur Pièce Unique bvba

Openingsuren

Dinsdag: 14.00 - 17.30
Woensdag t.e.m. Vrijdag: 10.00 - 12.00  &  14.00 - 17.30
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Maandag & zondag gesloten.
Op afspraak mogelijk.