Ons aanbod

Klassieke gordijnen

Een herenwoning als een kasteel

Klassieke gordijnen kenmerken zich vaak door zachte stoffen of een prachtig bloemenmotief en zijn vrijwel altijd gevoerd, al dan niet met een tussenlaag van molton, dit geeft mooi volle gordijnen als eindresultaat.

Ze worden voornamelijk gebruikt om sfeer te geven, inkijk te verkleinen en voor geluidsabsorptie van de woning.

Er worden verschillende plooien gebruikt voor de confectie ervan : enkele, dubbele of een triplooi,met een aangepast hoofd en onderzoom.

Dit geheel vormt vervolgens een rijke en warme uitstraling aan de ruimte waar ze hangen . Een verdere afwerking in de vorm van embrassen,kwasten en andere sierlijke randen maakt het tot één geheel.

Overgordijnen worden vaak gecombineerd met vitrage of inbetweens maar zijn ook prima te combineren met een zonweringsproduct zoals houten& aluminium jaloezieën Zaakvoerster Diane toont U graag de zeer grote collectie stoffen van topmerken in de showroom van “Interieur Piéce Unique” Ze stelt de juiste stoffen voor, dit naar uw wensen van: transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Dit in de laatste nieuwe hedendaagse kleuren en mooiste linnen, velours, zijde of weefstoffen .

Het gordijn wordt zorgvuldig opgemeten ter plaatse door ons zelf, vervolgens wordt in ons eigen atelier alles met de beste zorgen geconfectioneerd en als finishing touch geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst plaatst zorgvuldig steeds onder supervisie van de zaakvoerder zoals besproken met de klant.

Voor de gordijnrails en roedes dewelke gebruikt worden bij een klassieke gordijnen werken we met de kwaliteitsmerken : “ Decoline “ made in Limburg en Büsche“ made in Germany.

Bedieningen : Manueel, koordbediend,afstandsbediening,Demotica, Tablet & Smartphone via een “app” ,met 5 jaar garantie op Somfy motoren.

Interieur Piece Unique te Hasselt verdeelt de volgende stofmerken :Jab,Chivasso,Carlucci ,Wind,Villa Nova,Romo,Christian Fischbacher, Camengo,Casamance,Baumann,Oer,Vescom,De ploeg

Wil je graag een vrijblijvend offerte of advies op maat?

Interieur Pièce Unique bvba

Openingsuren

Dinsdag: 14.00 - 17.30
Woensdag t.e.m. Vrijdag: 10.00 - 12.00  &  14.00 - 17.30
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Maandag & zondag gesloten.
Op afspraak mogelijk.