Ons aanbod

Elektrische binnenzonwering

Smart Sunprotection

Met elektrische toepassingen opent en sluit U uw binnen zonwering met één druk op de knop of indien gewenst zelfs volledig automatisch .

Onze innovatieve oplossingen geven u de volledige controle over openen en sluiten van al uw binnen zonwering .Bovendien zijn elektrische bedieningen een oplossing voor het openen en sluiten van zonnewering op moeilijke bereikbare plaatsen en producten van zeer grote afmetingen

Met een “slimme bediening “scenario’s programmeren die niet alleen het gebruiksgemak verhogen, maar ook bijdragen tot de veiligheid en bescherming van uw woning.

Welke binnenzonwering : Rolgordijnen, aluminium & houten horizontale jaloezieën, verticale lamellen,Duorol ,Plisse & Duettes shades, Silhoutte shades.

Welke aansturing : Via afstandsbediening,schakelaar,demotica of een “app” kan je de systemen eenvoudig van op afstand bedienen.

Welke spanning : 220 volt of Li-ion oplaadbare batterij. ( indien geen bekabeling voorzien )

Onze eigen plaatsingsdienst monteert alle elektrische binnen zonwering zorgvuldig en een elektricien zorgt voor de aansluiting en de programmatie.

Bedieningen : Afstandsbediening ,Schakelaar ,Demotica,Tablet & Smartphone via een “app” ( iOS + Android ) en stembediening (Amazon Alexa ,Google assistant ,Siri ) met 5 jaar garantie op Somfy motoren.

Interieur Pièce Unique te Hasselt verdeelt de volgende merken : Somfy ,Tahoma Box 

Wil je graag een vrijblijvend offerte of advies op maat?

Interieur Pièce Unique bvba

Salvatorstraat 22
3500 Hasselt
 
+32 0474 40 36 14

Openingsuren

Maandag ,Dinsdag en Zondag gesloten
Woensdag t.e.m. Vrijdag: 10.00 - 12.00  &  14.00 - 17.30
Donderdag : 14.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Op afspraak mogelijk